5 gode grunde til at smile

 

Walter

5 gode grunde til at smile

#1 Smil, det smitter 🙂

Du har måske hørt talemåden: Smil, det smitter. Men vidste du, at der rent faktisk er noget om snakken? Det er der i aller højeste grad. Det er videnskabeligt bevist, at vi automatiske vil forsøge at afspejle et ansigtsudtryk, når vi møder det. Det gør vi for at være imødekommende, ved at vise større medforståelse og empati.

Så smil til verden og verden vil smile til dig.

 

Walter close up

 

#2 Smil, det styrker dit postive mindset

Den nemmeste måde, at styrke sit postive mindset på, er ved at smile. Eller retter, ved at have fokus på det positive i din hverdag. Vores hjerner er på fantastisk vis programmeret til, at have fokus på det der optager os.

Du kender det måske fra dig selv. Hvis du ønsker dig en ny rød trøje, så begynder du pludselig at registere røde trøjer over alt.

En god øvelse til at smile mere er, at reflektere postivt over din dag, når du går i seng. Det er nemt! Tænk på 3 ting, der har gjort din dag ekstra god. Gentag denne øvelse hver aften, og du vil hurtigt opleve, at du får mere overskud og mere smil i din hverdag.

23515599_10154791114986401_147582210_n

#3 Smil, det gør dig sund

Vidste du, at kroppen udskiller hormoner som endorfiner, når du smiler? Endorfiner er gode, fordi de giver energi og mindsker smerter. Samtidig udskiller kroppen også dopamin i hjernen, når du smiler. Dopamin er et signalstof, som hænger sammen vores motorik, som er godt for vores opmærksomhed og motivation.  

Tyrkis-lille-smil-det-smitter

#4 Smil, og stress mindre

Stress er blevet mere og mere udbredt i vores hektiske hverdag. Desværre i en sådan grad, at vi mere eller mindre alle oplever det fra tid til anden. Men heldigvis kan et lille smil, være med til at gøre en lille forskel og mindske vores stresssymptomer.
Næste gang du føler dig presset eller stresset. Så prøv at træde et skridt tilbage, træk vejret og smil. Evt til tonerne af klassikeren “Dont worry, by happy”

 

Alle-hvaler-web

#5 Smil, og styrk det selvværd

Et smil udstråler overskud og selvsikkerhed. En lille sjov fun fact er, at du faktisk kan snyde dig selv til, at føle dig bedre tilpas – bare ved at smile.
Prøv det næste gang du har en dårlig dag. Ret ryggen og smil til dig selv i spejlet.
Du vil blive overrasket over, hvor svært det er, at følge sig dårligt tilpas, når du bliver mødt af dit eget smil i spejlet.

Lillesøster


HUSK AT SMILE I HVER DAG
Der er ingen tvivl om, at det er sundt at smile – hver dag.
Det er faktisk også hele ideen bag vores små muntre designs – de glade hvaler. Vi kalder dem Tokens of Happiness, fordi de er designet til at gøre dig glad.

Som vi lige har slået fast, så smitter det når vi smiler. Det samme sker, når du bliver mødt af de glade hvalers smil. De skaber en postiv association hos dig, som automatisk får dig til at smile.

Samtidig fungere de ikoniske designs, som en fantastisk remindre i det daglige, til at huske at reflektere postivt over din dag. Placer din glade hval et sted, hvor du ser den hver dag. Fx på dit natbord. Brug den medfølgende happiness notesblok, til at skrive 3 ting ned, som har gjort din dag særligt god. Denne metode vil beviseligt styrke dit postive mindset.

Du kan altid finde de glade hvaler på designbywitt.dk

Og husk – der er altid en grund til smile. 

Leave a comment